Geplaatst op Geef een reactie

Beste draadloze oplader iPhone 11

Beste draadloze oplader iPhone 11
Apple iPhone 11

Heb jij een Apple iPhone 11 en ben je op zoek naar de beste draadloze oplader voor jouw iPhone? Zoek dan niet verder want ik ga je er alles over vertellen!

Je hebt voor jezelf een splinternieuwe iPhone 11 gekocht en bent nu op zoek naar een draadloze oplader. Maar welke draadloze oplader moet je dan wel niet nemen? Dit is eigenlijk een hele moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat iedereen natuurlijk zijn eigen mening heeft wat wel werkt en wat niet. In deze blog schrijf ik over mijn eigen ervaring en waarom ik deze draadloze opladers zou kopen. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben om een keuze te maken tussen de vele draadloze opladers. Veel leesplezier en met je nieuwe draadloze opladen!

Om een goede keuze te kunnen maken voor je nieuwe draadloze oplader kijk ik altijd naar het volgende:

 • Vermogen
 • Snelheid van het draadloos opladen
 • Meerdere apparaten tegelijk opladen
 • Gebruiksgemak
 • Accessoires
 • Prijs

Hieronder heb ik twee draadloze opladers uitgekozen die ik voor de iPhone 11 zou aankopen om draadloos te kunnen opladen, te vinden onder de kopjes:

 • Beste draadloze oplader voor de iPhone 11
 • Beste budget draadlozer oplader voor de iPhone 11

Contents

Beste draadloze oplader voor de iPhone 11

Als beste draadloze oplader zou ik de ZENS Liberty Draadloze Oplader kiezen. Waarom? Zie hieronder:

Introductie

Met deze draadloze oplader van ZENS maakt het niet uit hoe je je telefoon neerlegt om op te laden, want zoals je ziet zitten er overal oplaadspoelen zitten. Hierdoor kan je ook een tweede telefoon of je AirPods tegelijkertijd opladen. De oplaadspoelen blijven zichtbaar door de glazen plaat wat deze oplader een stoer uitstraling geeft. Mocht je liever de oplaadspoelen niet willen zien, dan heeft ZENS ook de dichte variant met de stof kvadrat.

Vermogen

Het vermogen van de ZENS Liberty Draadloze Oplader is 15W, waardoor deze oplader voor de Samsung en Apple telefoons de snellaadfunctie ondersteund. Door deze snellaadfunctie laadt je iPhone 11 ongeveer net zo snel op als met de bedraadt opladen.

Snelheid van het draadloos opladen

Zoals hierboven al beschreven heeft deze draadloze oplader een hoog vermogen om je iPhone 11 snel op te kunnen laden. Hierdoor duurt het opladen van je iPhone 11 via de draadloze oplader net zo lang als met je originele kabeltje.

Meerdere apparaten tegelijk op te laden

Op deze oplader kunnen twee apparaten tegelijk opgeladen worden. Dit kunnen twee smartphones zijn, maar ook een smartphone met je Airpods. Je kan ook je Apple Watch opladen via deze oplader, echter moet je hiervoor een losse oplader bijkopen en deze sluit je dan aan via een usb A poort. Dit is dan wel een nadeel, mocht je ook je Watch met de oplader willen opladen.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak is zeer goed te noemen. Hieronder zal ik de plus en minpunten opsommen.

Pluspunten

 • Waar je je iPhone 11 ook neerlegt en hij start met draadloos opladen.
 • Dankzij het draadloos snelladen is je telefoon ook zeer snel opgeladen.
 • Je kan twee apparaten tegelijk draadloos opladen en een derde via de usb A poort
 • Ziet er gaaf uit!
 • Ook, in een dichte variant verkrijgbaar.

Minpunten

 • Voor het geval dat je ook een Apple Watch wil opladen, moet je hiervoor een extra accessoire bijkopen
 • Prijs

Accessoires

Er zijn voor deze een aantal accessoires verkrijgbaar, namelijk:

 • ZENS aluminium USB A Draadloze Oplader voor Apple Watch

Zoals ik al eerder heb aangegeven kan je je Apple Watch ook opladen via deze draadloze oplader van ZENS, maar daar heb je wel een extra uitbreiding voor nodig. Deze sluit je dan aan op de usb A poort van de draadloze oplader en dan kan je drie apparaten tegelijk opladen. Zie hiernaast hoe dit er dan uit ziet.

Mocht je deze er bij willen kopen dan kan je deze hier bestellen!

Prijs

De prijs voor de ZENS Liberty draadloze oplader ligt op het moment van schrijven(25-5-2020) op 199 euro. Dit maakt het ook een vrij dure oplader om als accessoire voor je telefoon te kopen, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug!

Nu exclusief bij Coolblue te bestellen!

Denk je nou van ik vindt 199 euro wel eigenlijk een beetje teveel geld voor een draadloze oplader, maar je wil toch eigenlijk wel dit model, dan is deze ook te verkrijgen in een uitvoering met de stof zwart kvadrat. Deze is 50 euro goedkoper!

Ook in zwarte stof afgewerkt exclusief te verkrijgen bij Coolblue en 50 euro goedkoper! Klik hier!

Beste budget draadloze oplader voor de iPhone 11

Als beste budget draadloze oplader voor de iPhone 11 heb ik gekozen voor de Belkins Boost Up draadloze oplader 10W. Lees verder waarom ik deze heb gekozen.

Introductie

Net zoals de hierboven beschreven draadloze oplader kan deze Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W snelladen bij de telefoons van onder andere Samsung en Apple. Verder is dit een simpele draadloze oplader die voor minder dan een kwart van de prijs van de ZENS oplader te koop aangeboden wordt.

Voor deze oplader geldt dat je natuurlijk draadloos kan opladen en dat je je telefoon alleen op de schijf hoeft te plaatsen en het opladen gaat vanzelf. Deze oplader heeft een antislip afwerking, waardoor ook de gladde of glazen telefoons goed op hun plek blijven liggen. Mocht je een hoesje om je telefoon hebben zitten, dan is het belangrijk om te weten of hier geen metaal in zit en niet dikker is dan 3 millimeter, dan is draadloos opladen met deze oplader geen probleem.

Vermogen

Het vermogen van deze oplader zie je al terug in de titel en is 10W. Dit betekend voor jouw iPhone 11 dat deze oplader de snellaadfunctie kan gebruiken en daardoor in ongeveer evenveel tijd oplaadt als met kabel laden.

Snelheid van het draadloos opladen

Zoals hierboven beschreven kan je met deze oplader snelladen met jouw iPhone 11. Dit gaat ongeveer net zoa snel als met een kabel laden, maar het verschil met de ZENS oplader is dat deze 5W minder vermogen heeft en hierdoor iets langzamer oplaadt. Maar het verschil van de prijs tussen deze twee producten maakt dat zeer zeker weer goed.

Meerdere apparaten tegelijk op te laden

Met deze oplader van Belkins kan je 1 apparaat tegelijk opladen. Maar je kan je Airpods hier ook gewoon opladen mocht je dit willen.

Gebruiksgemak

Voordelen

 • Geen kabels naar je iPhone 11 nodig en dus geen beschadiging van je oplaadpoort
 • Goedkoop in aanschaf
 • Snellaadfunctie
 • Antislip afwerking
 • Adapter+kabel zijn meegeleverd
 • Meerdere varianten te verkrijgbaar(liggende oplader of de staande oplader)

Nadelen

 • 1 apparaat tegelijk op te laden
 • Minder mooi design dan de ZENS, maar dit is smaak afhankelijk natuurlijk

Accessoires

Voor de Belkins Boost Up draadloze oplader zijn geen accessoires verkrijgbaar, wel zijn er verschillende varianten te verkrijgen.

Je kan een keuze maken in kleur, namelijk zwart of wit en je kan een keuze maken of je een liggende oplader wil of dat je een staande oplader wil.

Voordeel van een staande oplader is dat wanneer je oplader op je bureau of tafel staat, dat je je scherm makkelijk kan aflezen. En een voordeel voor de liggende oplader is dat dit een plat model is.

Hieronder een afbeeldingen van een staande oplader :

Beste draadloze oplader iphone 11
Belkins Boost Up Draadloze Oplader 10W met Standaard Zwart

Prijs

De prijs voor de Belkins Boost Up Draadloze oplader 10W Zwart ligt op dit moment van schrijven(25-5-2020) op 39,99 euro. Hieraan zie je dat deze oplader minder dan een kwart van de ZENS oplader kost en bijna net zo snel kan opladen. Hij ziet er alleen iets minder stoer uit, maar als je voor de werking gaat maakt dat natuurlijk niet uit.

Klik hier om deze goedkopere liggende draadloze oplader van Belkins te bestellen. Of klik hier om de staande variant te bestellen!

Heb jij wel een iPhone, maar geen iPhone 11? Check dan hier de pagina over de iPhones!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *