Geplaatst op Geef een reactie

Iphone 11 draadloos opladen werkt niet

De iPhone 11 kan draadloos worden opgeladen, net als alle eerdere iPhones sinds de iPhone 8. Voor dit project is een Qi-gecertificeerde 7,5 Watt oplader nodig. Hoewel zo’n oplader handig is, is het mogelijk dat je iPhone 11 niet draadloos oplaadt. Als het iPhone 11 draadloos opladen niet werkt, zijn dit de mogelijke triggers.

Eerder heb ik al een blog geschreven over de beste draadloze oplader voor de iPhone 11, lees deze hier!

Contents

Draadloos opladen op de iPhone 11 is niet met alle hoesjes compatibel.

Energie wordt via draadloos opladen van de batterij naar de achterkant van het apparaat verplaatst. Dientengevolge moeten de oplader en ontvanger op elkaar lijken om dit te bereiken. Mogelijk heb je een hoesje aan de achterkant van je iPhone 11 refurbished waardoor de afstand tussen de telefoon en de oplader groter is waardoor draadloos opladen niet lukt. Het is meestal geen probleem met een standaard leren of siliconen hoesje, maar dikkere hoesjes die je iPhone 11 beschermen tegen de elementen, kunnen voorkomen dat hij draadloos oplaadt. Als het draadloos opladen niet werkt, verwijder dan het deksel. Er zijn ook vakken voor het opbergen van pasjes. Ze kunnen er ook voor zorgen dat het signaal van de oplader naar de ontvanger wordt onderbroken.

Als de iPhone 11 gekanteld is, laadt hij niet draadloos op.

Aangezien de meeste draadloze opladers een klein contactpunt hebben, zou de iPhone 11 perfect moeten passen. Het is denkbaar dat er geen of onvoldoende energie kan worden overgedragen als deze kromgetrokken is. Dan zou draadloos opladen duidelijk niet werken. Zorg er dus voor dat je iPhone 11 correct op de draadloze oplader staat en kijk op het scherm of hij wordt opgeladen. Het is mogelijk dat het apparaat beweegt tijdens het opladen. Wanneer de trilfunctie is ingeschakeld tijdens het ontvangen van berichten, komt dit vaak voor. Het apparaat trilt dan weg van zijn oorspronkelijke positie. Om dit te voorkomen, schakelt u de trilfunctie op uw iPhone 11 uit terwijl deze draadloos wordt opgeladen.

De iPhone 11 laadt niet draadloos op als de batterij te warm is.

Tijdens het opladen kan de iPhone 11 iets warmer worden. Het programma beperkt het opladen tot 80 procent als de batterij te warm wordt. Hierdoor wordt de levensduur van de batterij verlengd. Als de temperatuur daalt, wordt het draadloos opladen hervat. Je kunt jezelf helpen door de iPhone 11 naar een koelere plek te verplaatsen.

Draadloos opladen is niet compatibel met opladen via USB.

Gebruikt u een USB-kabel om uw iPhone 11 op uw computer aan te sluiten? Is uw laptop aangesloten op een USB-voeding? De batterij wordt vervolgens via een bedrade verbinding opgeladen. Dan is er geen manier om het te integreren met draadloos opladen.

Draadloos opladen op de iPhone 11 is niet mogelijk zonder een Qi-adapter.

De iPhone 11 kan alleen draadloos worden opgeladen met een Qi-adapter. Qi is een protocol voor draadloos opladen dat door Apple’s iPhone 11 wordt ondersteund. De iPhone 11 laadt niet draadloos op als je oplader dit protocol niet ondersteunt. In dit scenario moet u een oplader kopen die compatibel is met uw iPhone 11.

Heb een beetje geduld.

Wanneer je de iPhone 11 op de draadloze oplader plaatst, kan het even duren voordat er iets gebeurt. Als de batterij bijna leeg is, wordt het batterijpictogram pas weergegeven nadat de batterij een paar minuten is opgeladen.

Ten slotte

Heb je de bovenstaande suggesties geprobeerd en kan je iPhone 11 op de een of andere manier niet draadloos opladen? Probeer het dan via een kabel op te laden. Hiermee kunt u bepalen of het probleem bij de batterij zelf ligt. Bovendien helpt het in- en uitschakelen van de iPhone 11 of het uitvoeren van een harde reset bij verschillende problemen. Heeft u problemen met het opladen van uw telefoon? Dan kun je contact opnemen met de provider waar je de iPhone hebt gekocht. Heeft u een refurbished iPhone van Forza gekocht en kunt u het probleem niet oplossen?

Bekijk op Bol.com het aanbod aan draadloze opladers voor de iPhone 11!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *