Geplaatst op Geef een reactie

Kan je de Samsung Galaxy A51 draadloos opladen?

Tegenwoordig kan je met veel telefoons van Samsung draadloos opladen. Echter zijn er ook een aantal toestellen waar dit niet ingebouwd zit, zoals de Galaxy A51. Hier zijn dan wel weer mogelijkheden om jouw A51 te kunnen uitrusten met helpmiddel om toch draadloos te kunnen opladen. In deze blog lees je verder hoe je met jouw Samsung Galaxy A51 draadloos kunt opladen!

Mocht je geen Samsung Galaxy A51 hebben, maar je wil toch dezelfde hulpmiddel gebruiken? Let dan op dat je de receiver met de goede aansluiting koopt.

Lees hier hoe je je Samsung Galaxy A51 moet instellen voor draadloos opladen.

Contents

Waarom zou je draadloos op willen laden?

Draadloos opladen is ideaal! Je legt je telefoon op een draadloze oplader en de telefoon start automatisch met opladen en je pakt hem er ook weer zo vanaf zonder dat je je snoertje kapottrekt.

Ook slijt de oplaadpoort van je telefoon een stuk minder snel, waardoor je mogelijk weer wat geld bespaard in het geval van vervanging van de oplaadpoort door slijtage.

Installatie van de Nillkin Type C Wireless Chargin Receiver

Voor jouw Samsung Galaxy A51 kan je een receiver van Nillkin bestellen, waardoor jouw Samsung A51 wel kan draadloos opladen.

Dit product is zeer eenvoudig te installeren. Je plugt de receiver in de oplaadpoort en plakt de receiver tegen de achterzijde van je telefoon. Het is niet per se nodig om de receiver vast te plakken wanneer je een hoesje gebruikt. Deze houdt hem dan automatisch al vast. Nu kan je je telefoon op een draadloze oplader leggen en start jouw A51 automatisch met draadloos opladen.

Achter de meeste hoesjes past dit plaatje omdat deze erg dun is en zo houd je hem buiten het zicht. Zo wordt draadloos opladen een makkie!

Wat heb je dus precies nodig om met een Samsung A51 draadloos te kunnen opladen?

Naast je Samsung A51(of bijna elke andere telefoon) heb je nog de volgende dingen nodig:

Zoals je ziet heb je naast een receiver ook een draadloze oplader nodig. Ik zou zelf een draadloze oplader van Belkin kiezen. Deze zijn kwalitatief erg goed en laad je telefoon snel op. Klik op de foto hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *