Geplaatst op Geef een reactie

Draadloos opladen met de nieuwe Samsung Galaxy S20 serie?

Heb jij de nieuwste Samsung nodig die ook draadloos kan opladen? Check dan deze nieuwe blog over de gister (11-2-2020) uitgebrachte Samsung Galaxy S20, S20 Plus en de S20 Ultra! Samsung Galaxy S20 draadloos opladen.

Samsung heeft op 11-2-2020 de nieuwe Galaxy S20 serie uitgebracht. Hiermee vervolgen we niet met de Galaxy S11 zoals Apple wel doet met iPhones, maar pakt Samsung eerder de trend over van Huawei om een tiental hoger te gaan.

Er zijn welgeteld drie nieuwe Samsung, namelijk de Samsung Galaxy S20, de Samsung Galaxy S20 Plus en de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Contents

Samsung Galaxy S20

Links zie je het plaatje van de eerste telefoon waar we het over gaan hebben. Dit is Samsung Galaxy S20. Deze heeft 6,2 inch quad HD 120Hz scherm en een opslag van 128GB. Dankzij het 120Hz scherm wordt je beeld wel 120 keer per seconde ververst. Hierdoor kan je uitstekend genieten van films, games en series. Ook ondersteunt dit toestel het snelle 5G netwerk wat binnenkort uitgerold wordt. Deze Samsung heeft Exynos 990 processor en 12GB aan werkgeheugen waarmee hij de zwaarste taken kan voltooien. Verder heeft dit model een 4.000mAh batterij, waarmee je normaalgesproken makkelijk de dag door komt zonder tussentijds op te laden. Je kan ook de Samsung Galaxy S20 draadloos opladen. Als je de juiste draadloze oplader uitzoekt laadt deze ook nog eens razendsnel op!

De camera van de Samsung Galaxy S20

De Samsung Galaxy S20 heeft in totaal 3 camera’s. Een 12 megapixel standaard camera, een 12 megapixel groothoeklens en een 64 megapixel telelens met 3x optische zoom.

Samsung Galaxy S20 Plus

De verschillen tussen de S20 Plus en de S20 zijn als volgt:

  • 6,7 inch scherm
  • Time-of-flight-sensor, deze sensor meet diepte nauwkeurig, waardoor je een mooier scherptediepte-effect creeert dan met andere camera’s.
  • 4.500mAh batterij voor extra lange online tijd!

De Camera van de Samsung Galaxy S20 Plus

Goed om te weten: Als je nu de Galaxy S20 Plus hier pre-ordered dan krijg je er gratis de Galaxy Buds+ t.w.v. 169 euro cadeau!

Zie hierboven ook de verschillen tussen de drie modellen.

Beste draadloze oplader voor de Galaxy S20 Serie

De Samsung Galaxy S20 (maar ook de Plus en de Ultra) zijn uitgerust met de functie draadloos opladen. En dit doet die tevens met snelladen. Dit komt doordat de S20 met een hoog vermogen (15W) draadloos kan opladen.

Beste draadloze oplader s20
Samsung Wireless Charger Stand 15W – In mijn optiek de beste draadloze oplader die je kan kopen voor jouw Samsung Galaxy S20 (Plus, Ultra).

Hiervoor heeft Samsung zelf de beste draadloze oplader voor de Galaxy S20 ontwikkeld. Dit is namelijk de Samsung Wireless Charger Stand 15W.

Door deze draadloze oplader te gebruiken heb je een mega snelle oplaadtijd, bijna te vergelijken met bedraad opladen.

Voordelen zijn dan ook:

  • Draadloos opladen
  • Geen last meer van je kabeltje die steeds stuk gaat
  • Snel opladen op maximale snelheid

Ik hoop dat je nu een goede keuze kan maken om deze draadloze oplader te kunnen bestellen.

Klik hier als jij de beste Samsung draadloze oplader voor de Galaxy S20 wilt bestellen!

Wil jij een andere telefoon kopen dan bovenstaande modellen, maar die wel draadloos kunnen opladen? Check dan deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *